Wat doe je op een vrije zondag?

Op je vrije zondag kun je doen wat je wilt, afhankelijk van je interesses en woonsituatie kun je deze dag besteden hoe jij wilt. Je kunt alleen of met je partner naar een sauna of wellness gaan of ga op bezoek bij je (klein)kinderen. Ben je fan van Formule 1? Dan kun je al het F1-nieuws lezen op GP Today. Zo ben je op de hoogte van al het laatste nieuws en ben je goed voorbereid op de race van deze zondag.

Sporten

Sporten is niet voor iedereen weggelegd maar geniet jij van een sportieve en actieve levensstijl dan is de zondag een perfecte dag om dit te doen. Ga alleen of samen met je vrienden erop uit en geniet van de zon. Ga met elkaar mountainbiken in het bos, gewichtheffen in de sportschool of fiets naar een ander dorp of stad. Je hebt vandaag geen stress over tijd dus neem je tijd en geniet van het avontuur, vandaag is de dag voor een extra lang rondje of sessie.

Bezoek een andere stad

Je kunt op de vrije zondag een bezoek brengen aan een toffe stad in Nederland. Doe dit met vrienden, familie of je partner. Ga samen met het openbaar vervoer naar Amsterdam, Groningen of Maastricht. Mocht het lekker weer zijn kunnen jullie ook een bezoekje brengen aan het Scheveningen. Geniet hier van elkaar, het lekkere weer en een heerlijke fris drankje. 

Schoonmaken van het huis

Ben jij door de week druk aan het werk? Dan is een vrije zondag het ideale moment voor de huishoudelijke taken. Je kunt vandaag op je gemak boodschappen doen zonder een drukke avondspits. Na het boodschappen doen vinden wij het fijn om op zondagen de was te doen en het huis schoon te maken. Zo kunnen we zondagavond de F1-race op ons gemak kijken en maandag met een frisse start de werkweek beginnen. 

Tijd voor hobby’s 

Geniet van de vrije hobby’s door wat tijd te besteden aan je favoriete hobby’s. Je kunt je verdiepen in enkele F1 coureurs zoals Max Verstappen of Perez. Mocht je Formule 1 niet interessant vinden kun je altijd bezig zijn aan andere hobby zoals motor- of paardrijden, zwemmen, het spelen van spelletjes of het maken van puzzels. Ook is de zondag een prima dag om met je vrienden een dag te spenderen op het terras.