Wat zijn halo hair extensions?

Halo hair extensions zijn een populair type hairextensions die gemakkelijk kunnen worden bevestigd aan uw natuurlijke haar zonder het gebruik van lijm, clips of weaves. Deze hair extensions zijn vernoemd naar hun unieke ontwerp dat lijkt op een halo, met een dunne en flexibele draad bevestigd aan een inslag van haar dat zit op de top van je hoofd als een kroon.

Populair haar product

Halo hair extensions worden steeds populairder onder vrouwen die lengte, volume en dikte aan hun haar willen toevoegen zonder een tijdrovende en dure salonbehandeling te hoeven ondergaan. Het proces van het opzetten van een halo hair extension is snel en eenvoudig en kan worden gedaan door iedereen met geen speciale vaardigheden of tools.

Hoe wordt het aangebracht?

Om een halo hair extension te dragen, hoeft u alleen maar de draad op uw hoofd te plaatsen. Deze zal u moeten aanpassen aan uw hoofdomvang en vervolgens moet u uw natuurlijke haar door de draad te halen. Zodra de draad veilig op zijn plaats is, zal de inslag van het haar comfortabel op je hoofd zitten en mengt het tegelijkertijd naadloos met je natuurlijke haar. De schoonheid van halo hair extensions is dat ze geen binding of weven vereisen, wat betekent dat ze geen schade aan uw natuurlijke haar zullen veroorzaken.

De voordelen van halo hair extensions

Een van de grootste voordelen van halo hair extensions is dat ze zeer veelzijdig zijn en kunnen worden gestyled in een verscheidenheid van manieren. U kunt krullen, rechttrekken, of zelfs de extensies verven om uw natuurlijke haarkleur aan te passen. De extensions zijn gemaakt van hoge kwaliteit, 100% Remy human hair, wat betekent dat ze eruit zien en voelen net als uw natuurlijke haar. Dit maakt ze ook gemakkelijk te onderhouden, omdat ze kunnen worden gewassen en gestyled net als uw eigen haar.

Verschillende soorten en types

Halo hair extensions komen in een groot keuze van lengtes en kleuren, waardoor het gemakkelijk is om de perfecte match voor uw haar te vinden. U kunt kiezen uit een reeks van tinten, van natuurlijke kleuren zoals blond, bruin en zwart tot meer gedurfde en levendige kleuren zoals rood, paars en blauw. U kunt ook kiezen uit verschillende lengtes, van kortere 12-inch extensies tot langere 24-inch extensies, afhankelijk van de look die je gaat voor.